Araştırmacı Gastronom/Yazar Sayın Süleyman DİLSİZ Tarafından "Pişirme Yöntemleri ve Balığı Doğru Pişirmek" Başlıklı ikinci Semineri Verecektir...
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ MUTFAK SANATLARI KULÜBÜ’NÜN (SUMSAK)
GÜZ YARIYILI SEMİNER TEKRARI!...
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü’nün (SUMSAK) 2019-2020 Güz Yarıyılı Seminer Etkinliği’nde Araştırmacı Gastronom/ Yazar Süleyman Dilsiz’le katılamayanlar için “Pişirme Yöntemleri & Balığı Doğru Pişirmek” konulu seminer tekrarı 11 Aralık 2019 saat 14:00’de Su Bilimleri Fakültesi, IV. Sınıf Amfisi’nde gerçekleştirilecektir.
Seminer etkinliğimiz, üniversitemiz lisans ve lisansüstü öğrencilerine, idari ve akademik personel ile su ürünleri sektör çalışanları ve su ürünleri tüketimine önem veren herkese açıktır.
Seminer “ Katılım Sertifikalı” olup, kayıt için kulüp danışmanı Doç. Dr. Gülgün F. ŞENGÖR’e (gulgunsengor@gmail.com) mail gönderilmesi rica olunur.