Gıda Müh. Sayın İpek Sıdıka Kaya “Türkiye' de Hazır Yemek Sektörü’ne Bakış ve Sous Vide Tekniğinin Su Ürünlerindeki Uygulamaları” konulu seminer verdi..
Su Ürünleri Mutfak Sanatları (SÜF-MUTFAK) bünyesinde yurtiçi ve yurtdışında gıda ve yemek sektöründe uzun yıllar hizmetleri olan Gıda Müh. Sayın İpek Sıdıka Kaya tarafından 19 Aralık 2014 tarihinde Su Ürünleri Fakültesi, Ord. Prof. Dr. Fritz Arndt Anfisi'nde saat 15:00-17:00’de “Türkiye' de Hazır Yemek Sektörü’ne Bakış ve Sous Vide Tekniğinin Su Ürünlerindeki Uygulamaları” konulu seminer ve sonrasında İşleme Teknolojisi Laboratuvarı (-1. Kat)’nda salmon balığına sous-vide tekniği uygulaması gerçekleştirilmiştir. Seminer ve uygulama sonrası davetli konuşmacıya plaket taktiminden sonra Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Saadet Karakulak ve Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah E. Kahraman ve Su Ürünleri Mutfak Sanatları (SÜF-MUTFAK) Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Gülgün Şengör tarafından katılımcılara sertifikaları verilmiştir.