Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü'nün Bahar Yarıyılı Seminer Etkinliğine Davetlisiniz..
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ MUTFAK SANATLARI ULÜBÜ’NÜN (SÜF-MUTFAK) BAHAR YARIYILI SEMİNER ETKİNLİĞİ’NE DAVETLİSİNİZ!..
Üniversitemize bağlı İ.Ü SÜF-MUTFAK Kulübü’nün 2015-2016 Bahar Yarıyılı Seminer Etkinliği’nde “Geçmişten Günümüze Bizans-Osmanlı Deniz Ürünleri Mutfağı ve Tüketimi” konulu seminer sunumu, Yeniçağ Profesyonel Aşçılar Derneği (YEPAD) Yönetim Kurulu başkanı Sn. İsmail Bulut tarafından 02 Mart 2016 çarşamba günü, 11:00-12:30 saatleri arasında İ.Ü Su Ürünleri Fakültesi I. Sınıf Anfisi’nde gerçekleştirilecektir.
Seminer katılım sertifikalı olup, üniversitemizin lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz ile fakülte akademik personelimiz davetlidir.
Doç. Dr. Gülgün ŞENGÖR
SÜF-MUTFAK Kulübü Danışmanı