Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü’nün Mayıs 2015 Bahar Etkinliği’nde Öğrencilerimiz Maltepe Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümündeydi..


Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü’nün 

Mayıs 2015 Bahar Etkinliği’nde Öğrencilerimiz 

Maltepe Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümündeydi.


Maltepe Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübünün (SÜF-MUTFAK) işbirliğinde " Deniz Ürünlerinde Gastronomi Uygulamaları" üzerine 21 Mayıs 2015 tarihinde Marmara Eğitim Köyü, Maltepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde uygulamalı bir etkinlik düzenlenmiştir. Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kipmen önderliğinde öğrencilerimize su ürünlerinin eşsiz tatları olan “kalamar dolma, karides tava, dülger tava ve somon tava” yemeklerine özgü hazırlama ve pişirme yöntemlerine ilişkin bilgiler verilmiştir. Teorik bilgi sonrasında öğrencilerimiz kendilerinin pişirdikleri yemeklerin lezzetlerini tatma imkânı bulmuşlardır. Kulübümüzün bu etkinliğinin düzenlenmesine ilişkin desteklerinden ötürü Maltepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Selahattin YILDIZ ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet KİPMEN’e teşekkürü borç biliyoruz.


 Doç. Dr. Gülgün ŞENGÖR


SÜF- MUTFAK KULÜBÜ Danışmanı


DSC_2123 DSC_2131 DSC_2155 DSC_2157 DSC_2162 DSC_2168 DSC_2170 DSC_2172



DSC_2134