2012-2013 Bahar Yarıyılı Final Sınav Programı
Sınav programını PDF olarak görüntülemek için tıklayınız
2012-2013 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI | ||||
| DERSİN ADI | TARİH | SAAT | AMFİ |
I SINIF | ||||
BALIK ANATOMİSİ VE FİZYOLOJİSİ | 18.06.2013 | 09:00-10:00 | I-II-III-IV | |
EKOLOJİ | 13.06.2013 | 09:30-10:30 | I-II-III-IV | |
GENEL KİMYA | 06.06.2013 | 15:00-16:00 | I-II-III-IV | |
ÖLÇME BİLGİSİ | 11.06.2013 | 14:00-15:00 | I-II-IV | |
MATEMATİK II | 17.06.2013 | 13:00-14:00 | I-II-III | |
TÜRK DİLİ II | 12.06.2013 | 15:00-17:00 | I-II-III-IV | |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II | 12.06.2013 | 15:00-17:00 | I-II-III-IV | |
MALZEME BİLGİSİ | 14.06.2013 | 11:00-12:00 | I-II-III-IV | |
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIESAND AQUATIC SCIENCES II | 07.06.2013 | 10:00-11:00 | I-II-III-IV | |
AFET KÜLTÜRÜ | 12.06.2013 | 15:00-17:00 | I-II-III-IV | |
SU ALTI TEKNİKLERİNE GİRİŞ | 18.06.2013 | 11:00-12:00 | I-II-III-IV | |
| 2 SINIF | |||
| SU BİTKİLERİ | 07.06.2013 | 11:00-12:00 | II-III-IV |
SU OMURGASIZLARI | 10.06.2013 | 13:30-14:30 | I-II-III-IV | |
LİMNOLOJİ | 17.06.2013 | 11:30-12:30 | I-IV | |
BİYOİSTATİSTİK | 12.06.2013 | 09:30-10:30 | II-III-IV | |
AKIŞKANLAR MEKANİĞİ | 11.06.2013 | 13:00-14:00 | II-IV | |
GENETİK | 18.06.2013 | 10:00-11:00 | II-III | |
SU ÜRÜNLERİNDE FARMAKOLOJİ | 06.06.2013 | 14:00-15:00 | IV | |
İÇ SU BALIKLARI SİSTEMATİĞİ | 13.06.2013 | 10:30-11:30 | I-IV | |
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIESAND AQUATIC SCIENCES IV | 14.06.2013 | 10:00-11:00 | I-II-III | |
GENEL PARAZİTOLOJİ | 06.06.2013 | 09:30-10:30 | I-IV | |
PATOLOJİ | 18.06.2013 | 13:00-14:00 | II-III | |
AMATÖR BALIKÇILIK | 13.06.2013 | 14:00-15:00 | I | |
| 3 SINIF | |||
| DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ | 13.06.2013 | 13:00-14:00 | I-II-III |
BALIK HASTALIKLARI | 17.06.2013 | 15:00-16:00 | I-II-III-IV | |
SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROL | 11.06.2013 | 15:30-16:30 | II-III-IV | |
BALIKÇI GEMİLERİ VE DONANIMI | 07.06.2013 | 15:00-16:00 | I-IV | |
AV ARAÇLARI YAPIM TEKNİĞİ | 14.06.2013 | 15:00-16:00 | I-IV | |
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIESAND AQUATIC SCIENCES VI | 12.06.2013 | 13:00-14:00 | II-IV | |
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME MAKİNALARI | 18.06.2013 | 14:00-15:00 | I | |
SU ÜRÜNLERİ BESİN MİKROBİYOLOJİSİ | 06.06.2013 | 13:00-14:00 | SEMİNER | |
AĞ SEÇİCİLİĞİ | 13.06.2013 | 15:00-16:00 | II | |
AKARSU EKOLOJİSİ | 11.06.2013 | 11:00-12:00 | II-III-IV | |
YETİŞTİRİCİLİK MEKANİZASYONU | 06.06.2013 | 10:30-11:30 | IV | |
| 4 SINIF | |||
| SU ÜRÜNLERİ MEVZUATI | 10.06.2013 | 15:30-16:30 | II-IV |
BALIK YEMİ ÜRETİM TEKNİKLERİ | 12.06.2013 | 14:00-15:00 | II-IV | |
AKVARYUM BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ | 06.06.2013 | 16:00-17:00 | II-IV | |
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIESAND AQUATIC SCIENCES VIII | 18.06.2013 | 15:00-16:00 | I-II-III | |
BALIK ÜRETİM TESİSLERİNİN PROJELENDİRİLMESİ | 14.06.2013 | 13:30-14:30 | I-II | |
SU ÜRÜNLERİNDE GASTRONOMİ | 07.06.2013 | 13:00-14:00 | I |